Ми українці - козацького роду нащадки.

Ми українці - козацького роду нащадки.

Конкурсно- розважальне шоу під такою назвою провели працівники центральної районної бібліотеки, за сприяння відділу культури РДА, заступника голови районної державної адміністрації Фільчук Т.В., відділу освіти молоді та спорту РДА, спортивно-технічного клубу, на передодні Дня Збройних Сил України .З історії нам відомо, що наші предки-козаки вміли не тільки мужньо захищати свою землю, а й вміли повеселитися. Такі спортивні свята мали назву «Козацькі забави» . Учасники шоу, юнаки та дівчата з Теофіпольської ЗОШ I-II ст №1 та Теофіпольської НВК ЗОШ Iст гімназія обєдналися в команди «Файна молодь» та «Воїни світла». Обидві команди були налаштовані лише на перемогу, отож з захопленням боролися у конкурсах: «Смуга з перепонами» «Черговий кошовар», «Стрибки через скакалку», «Паперові авіа шоу», «Рятівне коло», «Перетягування канату», «Віджимання від підлоги», «Історична вікторина» … Ще з натхненням виконували гопак, український національний танець.

Складно було журі – Лідії Іванівні Філик -начальнику відділу культури Теофіпольської РДА, Олегу Володимировичу Сікорському -директору спортивно-технічного клубу, Стучинському Анатолію Сергійовичу- голові ради ветеранів міліції, Варнацькому Анатолієві Анатолійовичу- заступнику голови ветеранської організації працівників міліції, Ништу Вадиму Дмитровичу вчителеві фізичного виховання. Боротьба була не легкою: кожен з учасників продемонстрував свої знання і вміння допризивної підготовки, свої силові якості, кмітливість, спортивність та знання з історії українського козацтва .Команди були сильні, але перше місце виборола команда школи №1 « Воїни сівтла»

Вручили грамоти, нагороди та подарунки за перше та друге місце від РДА – Філик Лідія Іванівна, від районного спортивно-технічного клубу - Сікорський Олег Володимирович, від ДЮСШ відділу освіти, молоді та спорту – Ништ Вадим Дмитрович.

Протягом заходу музичні вітання присутнім дарували учні дитячої музичної школи – Камінська Віта, Даниленко Іванна, Паранюк Віта.

Саме шоу майстерно провели ведучі, працівники бібліотеки Оксана Сокоть та Тетяна Маринюк.

03.12.2015 18:02
242

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!