Флеш-моб «Україно моя вишивана»

Флеш-моб «Україно моя вишивана»

Працівники бібліотек районну долучилися до Всеукраїнської акції «День української вишиванки» одягнувши в цей день вишиванки. Адже це одяг любові і надії, захист від зла, символ гордості, "маячок" кожного свідомого українця, який за вишиванкою впієнає земляка в будь-якому куточку свіу.

Та найголовніше : ми любимо наші вишиванки і пишаємось ними як не знищеним кодом нації,котра вижила попри всі імперські злодіяння і нині також захищає і будує вільне майбутнє.

21 травня наші працівники районної та сільських бібліотек одівши вишиванки прийшли на виробничу нараду на якій начальник відділу культури райдержадміністрації Філик Лідія Іванівна біль детально ознайомила присутніх із відзначенням Всеукраїнської акції «День української вишиванки«, зазначивши що основною метою заходу є збереження українських цінностей та їх популяризація серед молоді та на населення району.

Після наради відбувся вишиваний флеш-моб «Україно моя вишивана».

Розмаїття узорів вишиваного одягу вабило зір. У кожного своя – із бабусиного чи маминого спадку, вишитих власноруч чи просто куплена. Праціувники фотографувалися, декламували Тарасові вірші та інших українських поетів та поетів земляків, адже вишиванка нас об'єднує в патріотичному прояві і захищає оберегами пращурів.

18.06.2015 12:00
184