«Бібліотека – разом можемо більше!» (Урочистості з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек)

«Бібліотека – разом можемо більше!» (Урочистості з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек)

30 вересня у Всеукраїнський день бібліотек у БібліоХабі Теофіпольської центральної бібліотеки відбулися урочистості, на які завітав секретар селищної ради Роман Непотас. Він привітав бібліотекарів з нашим професійним святом і вручив грамоти за сумлінну працю, інноваційність і креатив, значний особистий внесок у розвиток бібліотечної справи, популяризацію роботи закладу в інформаційному просторі та з нагоди професійного свята: директору комунального закладу «Теофіпольська централізована бібліотечна система» Світлані Рудик, провідному методисту Теофіпольської центральної бібліотеки Ларисі Середі.

бібліотекарю Карабіївської сільської бібліотеки - філії Людмилі Ангелюк, завідувачу Волицькою сільською бібліотекою-філією Світлані Коцюб'юк.

Бібліотекарів вітали Директор Теофіпольської ЦБС Світлана Рудик, головний спеціаліст відділу культури та туризму Мар'яна Поберезька. Від Теофіпольського центру культури і дозвілля прозвучали музичні вітання від Анастасії Гнатюк, учасниці дитячої вокальної студії «Джерельце», керівник Алла Стасюк.

Про роботу бібліотек громади переглянули презентацію «Бібліотека – разом можемо більше!».

Дякуємо Захисникам, завдяки яким можемо відзначати важливі події та прокидатись під мирним небом. Разом сильні! Разом можемо більше!

01.10.2024 12:30
10

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!