Всеукраїнський Конкурс соціальних ініціатив «Час діяти, Україно!»

Всеукраїнський Конкурс соціальних ініціатив «Час діяти, Україно!»


Стартував Конкурс соціальних ініціатив «Час діяти, Україно!»
Організатором конкурсу є Фонд «МХП - Громаді», який здійснює організаційно-методичне та фінансове забезпечення проведення Конкурсу.
Всеукраїнський Конкурс соціальних ініціатив «Час діяти, Україно!» має на меті сприяти вирішенню важливих соціальних проблем громад шляхом фінансової підтримки локальних соціальних ініціатив, як відповідь на виклики війни.
На території Човгузівської сільської громади присутня Філія «Рідний край» ПрАТ «Зернопродукт» МХП, тому для реалізації соціального проекту ми обрали Човгузівську сільську бібліотеку, яка обслуговує жителів сіл Човгузів та Вовківці.
Під час воєнного стану Човгузівська сільська бібліотека – філія Теофіпольської ЦБС залишається невід'ємною частиною культурного та освітнього життя жителів сіл Човгузів та Вовківці,
Мешканці сіл, а особливо сім'ї мобілізованих, загиблих воїнів, військовослужбовці та інші мешканці потребують допомоги, щоб прожити ці обставини, змогли покращити свій емоційний стан, хоча б на деякий час забутися, скинути із себе тягар тривог і страхів.
Наша команда на базі Човгузівської сільської бібліотеки бере участь у конкурсі «Час діяти, Україно!» з проєктом «Бібліотека – територія єднання, розвитку та підтримки», щоб облаштувати приміщення бібліотеки сучасним технічним обладнанням та інвентарем, поєднати традиційні технології з новітніми, оновити бібліотечний фонд, привернути увагу до української книги, надати психологічну та соціальну підтримку, можливість відпочити та реалізувати власні культурно – освітні, дозвілеві, інтелектуальні потреби.
Керівництво селищної ради, відділу культури та туризму апарату Теофіпольської селищної ради і партнери підтримують нашу ідею, та нададуть співфінансування для успішної реалізації проекту.
Ми взяли участь у заході, організованому регіональним менеджером "Благодійного фонду МХП-Громаді" Людмилою Баранчук. Отримали корисну інформацію від керівника відділу національних проєктів Фонду "МХП-Громаді" Володимира Панченко, який розгорнув деталі самого конкурсу.
Шановна, громадо! Підтримайте нас! Тільки разом з вами ми віримо у свій успіх та перемогу!
У єдності - наша сила! Разом до перемоги!

14.05.2024 15:15
30

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!