В БібліоХабі відбулася довгоочікувана зустріч старшокласників з Вадимом Яблонським

В БібліоХабі відбулася довгоочікувана зустріч старшокласників з Вадимом Яблонським

В Теофіпольському БібліоХабі відбулася довгоочікувана зустріч старшокласників Теофіпольських ліцеїв №1 і №3 з Вадимом Яблонським - краєзнавцем, істориком, орієнталістом, магістром архівознавства, вчителем історії Поляхівського ліцею. Автором понад 10 наукових та науково – популярних праць, в тому числі книг «Нариси історії культових споруд Теофіпольщини», «Єгипетська імперія часів Тутсома ІІІ», «Військове мистецтво та дипломатія давнього Єгипту доби Нового царства», «Нариси історії культових споруд Теофіпольщини (XV- поч.XXI).

У своїй презентації книг головну увагу дослідник зосередив на книгах «Нариси історії культових споруд Теофіпольщини XV- поч.XXI», де на основі документів і матеріалів висвітлюється історія православних, католицьких, греко – католицьких та іудейських культових споруд Теофіпольщини.

На згадку про зустріч Вадим Яблонський подарував бібліотеці книги зі своїм автографом.

Щиро вдячні за цікавий екскурс у минувшину та з користю проведений час автору книжок та усім, хто брав участь в обговоренні, виявивши цікавість до історії рідного краю.

БібліоХаб завжди радий приймати у своїх стінах людей, що переймаються долею української історичної спадщини, тож сподіваємося, що на нас чекає ще багато подібних зустрічей.

19.03.2024 11:35
37

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!