Планування. Облік. Звітність.

Планування. Облік. Звітність.

7 грудня в Теофіпольській центральній бібліотеці проходив методичний день «Планування. Облік. Звітність» для фахівців централізованої бібліотечної системи.

Відкрила навчання директор ЦБС Світлана Рудик, яка в своєму виступі виклала вимоги до здачі звітів та планування роботи на 2024 рік , ведення облікової документації та інших документів, надала рекомендації щодо написання інформаційного звіту бібліотеки.

Провідний методист Наталія Синюк зосередила увагу на основних напрямках планування бібліотечної діяльності, надала методичні рекомендації щодо заповнення оновленої форми звітності «Звіт про діяльність публічної бібліотеки», підготувала консультацію « Планування -2024».

Про роботу з книжковим фондом, підготовку звітних документів, сучасні тенденції формування та популяризації фондів говорила провідний бібліотекар сектору упорядкування та збереження книжкових фондів Наталія Ящук.

Питання довідково-бібліографічної та інформаційної роботи висвітлила бібліограф Лариса Кравченко.

Координатор Хабів цифрової освіти Лариса Середа проаналізувала сторінки бібліотек в соціальних мережах, ведення блогів. Спільно обговорили планування роботи Хабів цифрової освіти на наступний рік, ведення облікових документів.

07.12.2023 17:30
34

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!