Патріотична зустріч «ВОЛОНТЕРИ - МИРНІ ВОЇНИ СВІТЛА»

Патріотична зустріч «ВОЛОНТЕРИ - МИРНІ ВОЇНИ СВІТЛА»

З новою силою запрацювало волонтерство в нашій країні під час революції Гідності, бойових дій на Сході та в умовах повномасштабної війни. За тисячами військових на фронті стоїть армія волонтерів, які допомагають ЗСУ, не чекаючи за це винагороди.

У нас в громаді чимало людей, які займаються волонтерством. Розуміючи міру відповідальності, вони не залишаються осторонь. Це, дійсно, дуже цікаві люди: не байдужі, відверті, справжні патріоти нашої країни.

На патріотичну зустріч «ВОЛОНТЕРИ - МИРНІ ВОЇНИ СВІТЛА» з старшокласниками Теофіпольського ліцею №3, в БібліоХаб ми запросили наших ВОЛОНТЕРІВ: Лілію Царук, Юлію Сапєлкіну. Вони поспілкувались з учнями та розповіли про свій шлях волонтерства. Під час зустрічі ми говорили про Україну, українців, про доброту, щедрість, людяність. Учні дізналися від наших волонтерів, яка величезна кількість людей допомагає армії, переселенцям, пораненим. Адже, волонтерство стало справжнім фронтом, що дає сили нашій країні вистояти, та наближає нашу перемогу. Завершився захід виступом дитячого співочого гуртка «Позитивчики» Коров'єнського сільського клубу.

СЛАВА УКРАЇНІ!

ГЕРОЯМ СЛАВА!

РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!

06.12.2023 11:45
23

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!