"Вміння творити красу"

"Вміння творити красу"

Майстер-клас із квілінгу

Наша земля завжди славилася рукодільницями, однак сучасні види мистецтва не обмежуються тільки вишивкою чи в'язанням. Творити красу можна з будь-якого матеріалу. Бісер, папір, нитки, полімерна глина, тканина – це лише маленький шматочок того, з чим вчаться працювати наші діти.

Нещодавно в читальному залі районної бібліотеки для дітей було проведено майстер-клас з квілінгу для маленьких читачів. Була запрошена керівник гуртка з квілінгу районного центру творчості для дітей Гандзюк Наталія В'ячеславівна.

Квілінг – мистецтво виготовлення плоских або об'ємних композицій зі скручених у спіралі смужок паперу різного кольору.

Наталія В'ячеславівна приділяла увагу кожній дитині, намагаючись навчити володіти технікою квілінгу та її основними прийомами виконання.

Надзвичайно старанними були наші діти – Владислава Руда, Ворона Ірина, Сініцка Марина, Янів Соломія, Гандзюк Олександр, Фєдікова Ангеліна, Грисюк Євгеній, Семенюк Даша, Журавська Дарина, Седляк Аня, Камінська Надія. Результатом їх старань стала картина, яку вони подарували нашій бібліотеці.

Такі заходи допомагають розкрити творчі здібності наших діток, розвивати увагу і образне мислення, моторику рук, сприяють вихованню естетичного смаку, вмінню підбирати кольори для контрасту, виховують уважність і терпіння у роботі. Для читачів-дітей було оформлено книжкову виставку літератури «Для вас, дівчатка».

13.05.2015 21:43
219