20 жовтня в БібліоХабі пройшов музично-поетичний вечір «Все, що душа довірила словам»

20 жовтня в БібліоХабі пройшов музично-поетичний вечір «Все, що душа довірила словам»

Присутні мали можливість насолодитися поезією неймовірно талановитої поетеси Настасії Семенюк, у музичному супроводі викладача Теофіпольської школи мистецтв Галини Постащук.

Настасія присвятила вечір нашому земляку, воїну захиснику Артему Комісарчуку, який зараз знаходиться на лікуванні у Польщі.

Поетичному слову пані Настасії дано зачепити найглибші струни нашої душі, залишаючи після себе тепло, закарбовуючи і в серці, і в пам'яті найкращі спогади.

Її книги вражають красою і глибиною почуттів, мелодійністю звучання. Кожен її вірш у саме серце: зворушливо, гарно, ніжно до сліз…. Було справжньо і затишно.

На завершення заходу всі учасники написали свої слова подяки, підтримки та побажання на прапорі України для нашого Героя Артема Комісарчука, який йому обов'язково передадуть.

Дякуємо усім, хто завітав на наш захід. Висловлюємо щирі слова вдячності Настасії, за чудовий вечір, за величезну насолоду, яку ми отримали слухаючи її вірші. Адже, коли автор сам читає вірші, вони сприймаються набагато глибше і випромінюють особливу енергетику. Дякуємо за неймовірний музичний супровід поезії Галині Постащук.

Дякуємо нашим Захисникам та Захисницям, які безстрашно боронять нашу країну та її свободу від московської орди.

Слава Україні!

Героям Слава!

23.10.2023 11:30
29

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!