«Бібліотека ‒ твоя синергія перемоги»

«Бібліотека ‒ твоя синергія перемоги»

30 вересня відзначали Всеукраїнський день бібліотек та 100 - річчя з дня створення Теофіпольської центральної бібліотеки.

У стінах нашого БібліоХабу відбувся захід під девізом «Бібліотека ‒ твоя синергія перемоги». Це єдність бібліотекарів, читачів, спільнот, які відчувають силу і біль українців.
Вже другий рік поспіль наше професійне свято, як і життя країни в цілому, затьмарене військовою агресією з боку росії.

Всеукраїнський день бібліотек символізує глибоку повагу народу до своєї духовної спадщини, освіти, науки і культури. Цей день — визнання великої ролі, яку відіграє в державі бібліотека.

З професійним святом бібліотекарів Теофіпольської громади привітав селищний голова Михайло Тененев, нагородив бібліотечних працівників грамотами, приємною подією стало вручення подарункового сертифікату на поповнення бібліотечного фонду. Зворушливі та щирі слова вітань звучали від начальника відділу культури та туризму Теофіпольської селищної ради Інни Букевич, заступника директора комунального закладу «Теофіпольського центру культури та дозвілля» Юлії Павлік, директора комунального закладу «Теофіпольської школи мистецтв»Людмили Волкотруб , голови ради Відокремленого підрозділу організації ветеранів України Теофіпольської обʼєднаної територіальної громади Володимира Кобери . Приємним дарунком для присутніх були музичні вітання від учнів школи мистецтв: Гончарук Вікторії, Руслана Карасьова, Анастасії Гнатюк, Ані Джус та вокального жіночого ансамблю «Чарівниця» центру культури та дозвілля (керівник Варвара Миронова).

Присутні переглянули презентацію «Теофіпольській центральній бібліотеці – 100 років» - це історія бібліотеки з часу відкриття і до сьогодення.

Директор Теофіпольської ЦБС Світлана Рудик подякувала усім, хто прийшов з нами відзначити наш ювілей.

Тож дорога бібліотечна спільното! Тримаємось! Єднаємось! Любимо свої бібліотеки й Україну!
Разом до Перемоги!



















03.10.2023 09:55
42

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!