Тренінг «Бібліотека і цифрова освіта»

Тренінг «Бібліотека і цифрова освіта»

31 серпня в БібліоХабі Теофіпольської центральної бібліотеки пройшов навчальний тренінг «Бібліотека і цифрова освіта» для мешканців нашої громади в рамках проєкту «Розвиток спроможності бібліотек-Хабів цифрової освіти», який реалізується Українська бібліотечна асоціація/Ukrainian Library Association у співпраці з регіональними відділеннями УБА та обласними бібліотеками України за підтримки Програми розвитку ООН в Україні у межах «Проєкту підтримки Дія», що реалізується за фінансування Швеції та Міністерство цифрової трансформації України. Захід проводився з метою навчання цифрової грамотності. Учасниками тренінгу були люди старшого віку. Одні відвідувачі прийшли вперше, інші – продовжують навчатись. Вони перевіряли свій рівень знань пройшовши Цифрограм1.0 для громадян.

Користувачі знайомилися з оновленою платформою Дія.Освіта, та з послугами цифрової грамотності, які надає Хаб цифрової освіти центральної бібліотеки а згодом захопилися змістом навчальних серіалів.

Програміст центральної бібліотеки розповів про правила безпечного користування інтернетом.

На тренінг був запрошений провідний спеціаліст відділу ведення електронних книжок управління інформаційних систем та електронних реєстрів ЛеонідГнатюк. Він навчав як створити особистий кабінет на офіційному сайті Пенсійного фонду України та оцифрування трудових книжок.

По закінченню тренінгу учасники отримали домашнє завдання та заповнили форму зворотнього зв'язку.

01.09.2023 15:45
50

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!