Презентація поетичної збірки Віри Пухніченко «Незламна країна»

Презентація поетичної збірки  Віри Пухніченко «Незламна країна»

В дні святкування поезії в центральній бібліотеці в рамках клубу за інтересами «Автограф» відбулась презентація поетичної збірки «Незламна країна» нашої місцевої поетеси Віри Пухніченко - голови трьох громадських організацій, членкині Національної Спілки Журналістів України.
Вірші, які увійшли до цієї збірки, авторка розпочала писати ще за мирного часу: це поезії про природу, кохання, життя. З 24 лютого життя змінилося. Із теплих, щирих творінь поетеси вірші набули зовсім іншого відтінку. Це вірші, які вражають до глибини душі, болем за рідну землю, любов'ю до України, ненавистю до ворогів. Поетеса закликає до віри у Збройні сили України, наших Захисників, у святу Перемогу, яку ми всі чекаємо і в яку віримо. Віра Володимирівна присвятила свої поезії воїнам- землякам, Героям, вірним синам України.
Присутні переглянули презентацію про життєвий та творчий шлях Віри Володимирівни.
Особлива атмосфера охопила залу, коли звучали вірші авторки та пісні у виконанні учениці школи мистецтв Софії Козак, дуету Галини Присяжної та Лідії Шевчук. На закінчення заходу поетеса подарувала збірку усім благодійникам, завдяки яким вона вийшла.
З нагоди презентації була оформлена книжкова виставка поетичних збірок поетеси.
Зичимо авторці міцного здоров'я, цікавих зустрічей з читачами і творчого натхнення для нових літературних здобутків. А ми бібліотекарі будемо із задоволенням знайомити всіх любителів поезії з новими книгами.

23.03.2023 16:40
37

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!