Семінар-практикум «PR-власними руками»

Семінар-практикум «PR-власними руками»


14 серпня 2014 року на базі Теофіпольської ЦБС пройшов зональний семінар-практикум «PR-власними руками» (навчання по роботі зі ЗМІ та створення рекламної продукції за допомогою програм Microsoft Office PowerPoint Publіsher) з метою підвищення кваліфікації працівників сільських бібліотек-філіалів. Семінар проводили працівники Хмельницької ОУНБ ім. М.Островського, а саме: Поліщук Наталія Петрівна – завідуюча сектором соціологічних досліджень та розвитку РТЦ, Грудецька Тетяна Віталіївна – в.о. зав. відділу науково-методичної роботи та інновацій у бібліотечній справі, Семенюк Лілія Павлівна – бібліотекар читального залу гуманітарного профілю. У роботі семінару взяли участь працівники Білогірської ЦРБ.

Сільські бібліотекарі Теофіпольської ЦБС ознайомилися із структурою та методикою підготовки прес-релізу, основними вимогами його складання, порядком організації та проведенням публічного заходу, пройшли майстер-клас «Організація та проведення прес-конференції заходу», ознайомились із роботою програми Microsoft Office PowerPoint, зокрема - із створенням презентації, а також презентацією рекламної продукції та ін.

На закінчення семінару Директор Теофіпольської ЦБС Рудик С.А. подякувала колегам із Хмельницької ОУНБ ім. М.Островського за змістовні консультації та майстер-класи.

13.05.2015 20:51
166