Бібліотека відкрита для всіх

Бібліотека відкрита для всіх

У суспільстві, де зростає значення цифрових технологій, доступ до інформації та знань – це необхідність для розвитку громади. Робота бібліотек підтверджує свою значущість у сучасному суспільстві, адже вони відкривають двері до нових послуг, створюють комфортне середовище всім, хто шукає інформацію, надають доступ до нових технологій.

24 липня в місті Києві відбувся заключний захід – ярмарок бібліотечних послуг «Сучасна бібліотека: міст ваш», що організований програмою «Бібліоміст» за участю директора програми Матея Новака. Основною темою його є презентація ресурсів, створених за час роботи програми, які допоможуть бібліотекам забезпечити сталий розвиток і впроваджувати нові послуги для громад. У програмі ярмарку були представлені майстер-класи з ІТ, тренінги, презентації дистанційних курсів, обговорення, «кімната жахів» бібліотечного піару, фестиваль бібліотечного відео.

Заступник директора Теофіпольської районної дитячої бібліотеки Надія Конвалюк взяла участь у цьому ярмарку бібліотечних послуг. Фахівці бібліотек, які долучилися до програми, пройшли навчання у галузі новітніх технологій та сучасних інформаційних послуг.

Усі бібліотеки, які охоплені програмою (в тому числі і бібліотеки Теофіпольської ЦБС), надають населенню сучасні інформаційні послуги.

    13.05.2015 21:49
    121