«Час діяти, Україно!»: проєкт в дії

«Час діяти, Україно!»: проєкт в дії

На сьогодні Теофіпольська централізована бібліотечна система продовжує реалізовувати проєкт «Бібліотечний простір у житті громади» для Шибенської сільської громади.

Проєкт реалізується за фінансової підтримки МХП в межах Всеукраїнського конкурсу мікрогрантів «Час діяти, Україно!» оголошеного Благодійним фондом «МХП – громаді».

За кошти, які надав Благодійний фонд «МХП – Громаді» в сумі 50 000грн. придбано 3 ноутбуки, телевізор, принтер. Щиро дякуємо благодійному фонду «МХП – Громаді» за можливість реалізувати наш проєкт.

Теофіпольський селищний голова Михайло Тененев, надав співфінансування в сумі 50 000 грн.. За ці кошти було закуплено будівельні матеріали, електрообладнання, меблі, жалюзі, 2 обігрівачі, підключено інтернет.

Ми щиро вдячні за підтримку генеральному директору приватного підприємства "Добрий хліб» Лебединському Віктору Вікторовичу. Для Шибенської сільської бібліотеки закупив 2мягкі крісла – груша, та приватному підприємцю Мельничуку Володимиру Дмитровичу за подарований лінолеум.

І ще раз дякуємо всім, хто підтримав наш проєкт, та допомагає в його реалізації.

Незабаром буде проводитись відкриття бібліотечного простору, про що наша команда буде інформувати в оголошеннях у ЗМІ та соціальних мережах. І в подальшому ми будемо презентувати результати проєкту громаді.

Шибенська сільська бібліотека буде надавати нові послуги, підвищить престиж бібліотеки, підкреслить її роль і значимість в місцевій громаді, стане сучасним публічним бібліотечним простором.

22.09.2021 14:55
113

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!