«Час діяти, Україно!»: проєкт в дії

«Час діяти, Україно!»: проєкт в дії

Теофіпольська централізована бібліотечна система продовжує реалізовувати проєкт «Бібліотечний простір у житті громади» для Шибенської сільської громади.

Проєкт реалізується за фінансової підтримки МХП в межах Всеукраїнського конкурсу мікрогрантів «Час діяти, Україно!» оголошеного Благодійним фондом «МХП – громаді».

Щиро дякуємо благодійному фонду «МХП – Громаді» за можливість реалізувати наш проєкт.

Наша команда приступила до реалізації проєкту.

Процес написання та втілення будь-якого проєкту для участі в конкурсі завжди фізично та емоційно напружений і виснажливий, але він проходить легко, коли поруч ті, хто готовий підтримати, допомогти.

Ми щиро вдячні за підтримку Теофіпольському селищному голові Михайлу Тененеву, відділу культури та туризму апарату Теофіпольської селищної ради, редакції газети «Життя Теофіпольщини», головному управлінню Пенсійного фонду України в Хмельницькій області, центру надання безоплатної вторинної правової допомоги, Шибенському відділенні організації надання адресної, натуральної та грошової допомоги від комунальної установи «Центр надання соціальних послуг «Теофіпольської селищної ради», Шибенській ЗОШ I – III cт., Шибенському будинку культури, громадській первинній ветеранській організації, Шибенському старостату, Шибенській амбулаторії загальної практики сімейної медицини, фермерському господарству «Траволинь», Шибенському дитячому садочку «Сонечко» та жителям громади с. Шибена.

Для успішної реалізації проєкту селищний голова Михайло Тененев, надав співфінансування в сумі 50 000 грн.. За ці кошти було закуплено будівельні матеріали, електрообладнання, меблі, жалюзі, 2 обігрівачі, підключено інтернет.

Згідно плану реалізації проєкту та графіку його виконання: проведено поточний ремонт 2-х кімнат Шибенської сільської бібліотеки: фарбування стелі, корекція стін під шпалери, поклейка шпалер, укладання лінолеуму.

Приємно усвідомлювати, що для користувачів саме сільської бібліотеки створюються комфортні, та надихаючі умови для читання, навчання, відпочинку, спілкування та реалізації власних культурно-освітніх, дозвіллєвих, інтелектуальних потреб.

Про подальшу реалізацію проєкту ми будемо інформувати у ЗМІ та соціальних мережах.

11.08.2021 16:50
103

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!