Обласний конкурс «Бібліотека – громаді!»

Обласний конкурс «Бібліотека – громаді!»

Обласний конкурс серед публічних бібліотек «Бібліотека – громаді!» організований Хмельницькою обласною універсальною науковою бібліотекою,проводиться з метою виявлення і популяризації кращого досвіду роботи бібліотек з надання послуг, співпраці з органами місцевого самоврядування, громадськими організаціями, жителями, що сприяють розвитку громад.

І етап обласного конкурсу»(відбірковий) у Теофіпольській центральній бібліотеці. проводився з 10 червня до 1 серпня 2021 року. На конкурс представили матеріали: центральна бібліотека, Базалійська міська бібліотека, 15 сільських бібліотек – філій: Бережинецька, Волицька, Волице Полівська, Великолазучинська, Гаврилівська, Гальчинецька, Колісецька, Карабіївська, Лисогірська, Святецька,Михиринецька, Новоставецька, Поляхівська, Ординецька, Турівська.

Перегляд та аналіз презентацій, які були представлені бібліотеками,показав, що бібліотеки активно проводять свою роботу на користь громаді.

Журі визначило переможцем І етапу обласного конкурсу «Бібліотека – громаді!» стала– Базалійська міська бібліотека (Халюта Н.М.)

Серед сільських бібліотек:

І місце розділили між собою бібліотеки сіл Волиця (Коцюбюк С.В.) та Святець (Букевич В.С.).

ІІ місце зайняли бібліотеки сіл: Карабіївка (Ангелюк Л.В.) та Гальчинці (Бурлак Л.В.)

ІІІ місце зайняли бібліотеки сіл: Великий Лазучин (Котик Р.В.), Колісець (Блошук І.Л.)

Для участі в ІІ етапі обласного конкурсу «Бібліотека – громаді», який буде проходити в Хмельницькій обласній універсальній науковій бібліотеці, подано презентацію Базалійської міської бібліотеки.

04.08.2021 14:20
89

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!