Перемога у Всеукраїнському конкурсі «Час діяти, Україно!».

Перемога у Всеукраїнському конкурсі «Час діяти, Україно!».

Теофіпольська централізована бібліотечна система отримала перемогу з проєктом «Бібліотечний простір у житті громади» у Всеукраїнському конкурсі мікрогрантів «Час діяти, Україно!» для Шибенської сільської громади.

Щиро дякуємо благодійному фонду «МХП – Громаді» за можливість реалізовувати наш проект для розвитку громади. Висловлюємо подяку організаторам та тренерам конкурсу за плідну співпрацю та можливість отримати нові знання з написання проєкту.

Дякуємо за підтримку проекту селищному голові Михайлу Тененеву, відділу культури та туризму апарату Теофіпольської селищної ради, редакції газети «Життя Теофіпольщини», головному управлінню Пенсійного фонду України в Хмельницькій області, центру надання безоплатної вторинної правової допомоги, Шибенській ЗОШ I - IIIcт., Шибенському будинку культури, громадській первинній ветеранській організації, Шибенському старостату, Шибенській амбулаторії загальної практики сімейної медицини, фермерському господарству «Траволинь», Шибенському дитячому садочку «Сонечко» та жителям громади с. Шибена.

Наша команда приступила до реалізації проєкту «Бібліотечний простір у житті громади».

Керівник проекту Світлана Рудик

14.07.2021 16:25
168

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!