Книжковий подіум «Безсмертна слава у віках»

Книжковий подіум «Безсмертна слава у віках»

22 червня 1941 р. гітлерівська Німеччина напала на Радянський Союз. Приголомшлива звістка, повідомлена того суботнього дня, стала початком великої біди для радянського народу. Україна першою серед республік СРСР відчула її гіркий смак. Вже на світанні того далекого 22 червня 1941 р. на її землю впали перші ворожі бомби. Водночас гітлерівські дивізії вдерлися на нашу територію, руйнуючи все на своєму шляху.

Німе́цько-радя́нська війна́ — війна між Німеччиною та Радянським Союзом, що тривала від 22 червня 1941 року до 8 травня 1945 року.

З того часу пройшло 80 років. Сьогодні цей день відзначається як День скорботи і вшанування пам`яті жертв війни в Україні.

До 80-х роковин початку німецько – радянської війни в центральній бібліотеці підготовлено книжковий подіум «Безсмертна слава у віках».

Тут представлені монографії, фотоальбоми, документальні та художні твори, документи, які висвітлюють події німецько – радянської війни, спогади безпосередніх учасників війни, що відтворюють широку панораму подій від початку війни до її остаточного завершення.

22.06.2021 12:00
117

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!