Методичний день «Професійні здобутки 2020 року та бібліотечні можливості 2021 року»

Методичний день «Професійні здобутки 2020 року та бібліотечні можливості 2021 року»

Директор ЦБС Світлана Рудик відкрила методичний день «Професійні здобутки 2020 року та бібліотечні можливості 2021року». Представила колективу нового начальника відділу культури та туризму Теофіпольської селищної ради Інну Букевич та розглянула ряд питань виробничого характеру.

Начальник відділу культури та туризму Теофіпольської селищної ради Інна Букевич привітала присутніх з наступаючим святом 8 березня та побажала творчих успіхів та звершень.

Провідний методист Наталія Синюк проаналізувала виконання основних статистичних показників роботи бібліотек за 2020 рік та надала методичні поради щодо проведення заходів, конкурсів, соціологічних досліджень у першому кварталі 2021 року.

Провідний бібліотекар відділу збереження та комплектування бібліотечних фондів і організації каталогів Віра Тимощук наголосила на вилученні з книжкових фондів застарілої та зношеної літератури, обліку рідкісних та цінних книг.

Провідний методист Лариса Середа проаналізувала ведення блогів та зробила аналіз роботи бібліотек у соціальних мережах.

Заступник директора по організації роботи з дітьми Надія Конвалюк зупинилась на конкурсах, які були проведені у 2020 році, підвела підсумки обласного відеостріму «Лунає слово Лесі Українки», провела інструктаж з протипожежної безпеки у бібліотеках.

04.03.2021 22:20
84

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!