До 200- річчя від дня народження Т.Г.Шевченка

До 200- річчя від дня народження Т.Г.Шевченка

Ми здається , знаємо все з творчої спадщини великого Кобзаря, чиї мистецькі осяги на українському небосхилі вже два століття залишаються недосяжним, але кожного разу переглядаючи сторінки його творчості ми приклоняємось перед величчю генія.

Відкриваєш, і «Ну що б здавалося, слова… Слова то голос-більш нічого. А серце бється-ожива, як їх почує…». Цими шевченківськими словами розпочала відео - урок «Твоє ім'я, для нас святе» директор ЦБС Рудик С.А.

який пройшов у пункті безкоштовного доступу до інтернету Теофіпольської ЦРБ. Світлана Рудик запевнила: «Минють роки, але творчість Т.Г.Шевченка залишається в пам'яті нащадків. Немає жодної людини, яка б не знала його творів. І ми працівники бібліотек робимо все можливе , щоб донести слово генія до кожної душі :проводимо шевченківські читання, літературні вечори, вікторини , огляди літератури, організовуємо постійно діючі книжкові виставки,а також заходи з використанням інтернет-технологій».

Методист районної бібліотеки Лариса Середа ознайомила присутніх з новими надходженнями про життя та творчість Т.Г.Шевченка.

На закінчення заходу присутні мали змогу переглянути документальний фільм « Мій Шевченко» спец. проект Юрія Макарова.

Читаючи твори Великого Кобзаря , ми знаходимо не тільки написані полум'яним пером сторінки минулого, а й величезний світ думок, ідей, образів, близьких нашим сучасним ідеалам і прагненням.

13.05.2015 21:27
144