З Ювілеєм!

З Ювілеєм!

8 серпня відзначала свій ювілей наша колега, мудрий керівник, досвідчений професіонал Світлана Анатоліївна Рудик.

Розпочала свою трудову діяльність на бібліотечній ниві відразу після закінчення школи. В 1977 році пішла працювати бібліотекарем Воронівецької сільської бібліотеки. Доля так склалася, що ще молодою дівчиною вона опановувала професії діловода – касира, страхового агента. Свій бібліотечний трудовий шлях продовжила у 1984 році на посаді бібліотекаря районної бібліотеки, з 1987 року працювала редактором, пізніше бібліотекарем відділу комплектування, з 1996 бібліографом районної бібліотеки.

Щоб забезпечити ділянку роботи, за яку вона відповідала, необхідно було мати фахові знання, і в 1989 році Світлана Анатоліївна вступає до Київського вишу. (Державний інститут культури імені О. Корнійчука.)

Активна життєва позиція, професіоналізм, цілеспрямованість, наполегливість, вміння бачити перспективу стали поштовхом до подальших вершин, адже її професійне кредо - фаховість, актуальність, оперативність. Саме ці якості допомагають їй у кожній справі, кожному починанні.

8 серпня 2003 року Світлану Анатоліївну призначено на посаду директора централізованої бібліотечної системи.Як керівник, вона глибоко вболіває за свою справу. Цій людині притаманні творчість і неординарний підхід до справ. Ініціативна, креативна, вимоглива до себе, і чудовий організатор.Своїм прикладом зуміла виховати професійний, працелюбний та авторитетний колектив.

В особистому житті Світлана Анатоліївна -чуйна дружина, мати двох чудових дітей, любляча бабуся.

На протязі багатьох років вона була активною учасницею художньої самодіяльності. І дуже полюбляє вирощувати квіти.

А ще вона вродлива жінка . На неї часовий фактор практично не впливає . Рокам протистоять її красива фігура, життєрадісність, невичерпна енергія.

Її знання та досвід високо цінуються в бібліотечному середовищі. За сумлінність та високу професійність ювілярка неодноразово була відзначена грамотами та подяками сектору культури молоді та спорту Теофіпольської РДА, грамотами районної ради та РДА, грамотами від обласних бібліотек та громадських організацій.

Ця освічена, мудра жінка – справжній патріот своєї професії,і робить все, щоб в своїй бібліотеці вирувало життя.

Шановна Світлана Анатоліївна!Бібліотекарі централізованої бібліотечної системи району від щирого серця вітають Вас із ювілеєм. Бажаємо Вам міцного здоров'я, великого людського щастя, добра, благополуччя. Залишайтесь такою ж креативною, творчою, романтичною, успішною та люблячою жінкою, колегою, керівником!

Словами Вам не передати

Свою повагу та любов

То ж хай Господь Вам посилає

Надію, Віру та Любов!!!

10.08.2020 11:00
108

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!