КНИГОМАНІЯ - 2020

КНИГОМАНІЯ - 2020

Протягом усього життя ми звертаємося до книжки. Вона відкриває нам небачені світи, допомагає зрозуміти історію народів, розкриває таємниці природи, допомагає у навчанні і вихованні, збагачує нас знаннями, пробуджує мрію. Книга – мудрий друг, який не вміючи говорити, знайомить нас з незвичайними пригодами і подорожами, чудесами навколишнього світу. Книга, прочитана нами в дитинстві, залишається в пам'яті на все життя.

«Хто багато читає, той багато знає» - так кажуть в народі. Книга відповідає на безліч запитань і сама вміє запитувати.

Тож з нагоди популяризації найкращих надбань української і світової класичної та сучасної літератури та культури читання серед дітей у Теофіпольській районній бібліотеці для дітей відбувся черговий тур Всеукраїнського конкурсу дитячого читання «Книгоманія-2020».

Метою конкурсу було виховання нового покоління, а саме: успішних молодих людей з розвинутими комунікативними навичками, критичним мисленням, соціалізованих і самореалізованих завдяки читанню, які прагнуть розвиватися.

Учасниками конкурсу були читачі-учні 6-7 класів.

Формат змагань передбачав виступи дітей із розповідями про прочитану книгу, як заохочувального так і критичного змісту, аргументованими цитатами з книжки.

Всі діти великі молодці. Вони доказали, що розуміють прочитане і вміють робити правильні висновки.

Самими активними і начитаними, які вміло висловлювали свою думку про зміст книги, були: Карякіна Ірина, 7 кл. с. Святець (бібліотекар Віра Букевич), Сікорська Катерина, 6 кл. с. Турівка (б-р Оксана Дондиль), Вавринюк Анастасія, 7 кл. с. Кунча (б-р Ганна Олексюк), Іванів Анна, 6 кл. с. Михнівка (б-р Тетяна Прядун), Волков Святослав, 6 кл. с. Шибена (б-р Лариса Волкова), Рутківська Каміла, 7 кл., Свирида Катерина, 6 кл., Сафаєва Олександра, 6 кл. с. Гальчинці (б-р Людмила Бурлак).

17.03.2020 11:25
112

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!