Підсумкова конференція працівників культури

Підсумкова конференція працівників культури

6 лютого відбулася підсумкова конференція працівників культури району за підсумками роботи закладів культури за 2019 рік.

Конференцію відкрила начальник сектору культури райдержадміністрації Лідія Філик. Вона доповіла про роботу закладів культури району в 2019 році.

Про роботу бібліотечних закладів району у 2019 році розповіла директор централізованої бібліотечної системи Світлана Рудик.

У своєму виступі вона зазначила, що на сьогодні наші бібліотеки є важливим осередком культури, де безоплатно надають користувачам інформаційні послуги, сприяють розвитку інтелектуального та творчого потенціалу особистості, організації спілкування, відпочинку та розваг.

Велика увага в роботі бібліотек приділялася соціокультурній діяльності, для тісних зв'язків бібліотеки і користувача.

Звернула увагу на професійну роботу методичного відділу ЦРБ, відділу обробки та збереження книжкових фондів.

Але, разом з тим вказала на проблеми, які турбують бібліотечних працівників і користувачів, адже це державні установи які потребують належного відношення та фінансування.

До присутніх звернулися керівник апарату районної державної адміністрації Олена Ковцун, та заступник голови районної Ради Роман Непотас, які подякували всім працівникам галузі культури за творчу працю, за відданість своїй справі і нагородили кращих працівників галузі почесними Грамотами.

Начальник сектору культури райдержадміністрації Лідія Філик подякувала працівникам культури за наполегливу працю, побажала їм міцного здоров'я, подальших творчих успіхів та вручила грамоти та квіти.

Нагороди отримали бібліотечні працівники району: директор ЦБС Світлана Рудик, Наталія Синюк - пр.. методист Теофіпольської ЦРБ,Світлана Пархомець– пр.. бібліотекар відділу обслуговування Теофіпольської ЦРБ, Наталія Халюта – завідуюча Базалійською міською бібліотекою для дорослих, Оксана Дондиль– бібліотекар Турівської сільської бібліотеки, Зоя Моцюк – бібліотекар Теофіпольської районної бібліотеки для дітей, Надія Конвалюк - заступник по роботі з питань обслуговування дітей, Наталія Ящук - бібліотекар центральної районної бібліотеки, Лариса Середа –методист Теофіпольської ЦРБ, Людмила Ангелюк - бібліотекар Карабіївської сільської бібліотеки, Віра Букевич – завідуюча Святецькою сільською бібліотекою, Світлана Коцюб'юк - завідуюча Волицькою сільською бібліотекою, Людмила Стецюк - завідуюча Лисогірською сільською бібліотекою.

10.02.2020 14:10
209

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!