Всеукраїнський день бібліотек

Всеукраїнський день бібліотек


30 вересня у святковій залі з нагоди професійного свята - Всеукраїнського дня бібліотек зібралися колеги, шанувальники читання, щоб віддати шану людям, які взяли на себе відповідальність за формування і розвиток людської свідомості, виховання справжніх патріотів своєї Батьківщини, організацію культурно-дозвіллєвого проведення вільного часу та змістовного відпочинку.

Заступник голови районної ради Роман Непотас відзначив благородність професії бібліотекаря, нагородив грамотами бібліотекарів за значний внесок у розвиток бібліотечної справи, щиро побажав і далі розвиватися задля духовного збагачення громади.

Головний спеціаліст сектору культури райдержадміністрації Мар'яна Садов'юк-Поберезька привітала з Всеукраїнським днем бібліотек та кращих із кращих відзначила грамотами за плідну роботу і побажала творчих звершень, миру і щастя у кожній родині.










Директор центральної районної бібліотеки Світлана Рудик підкреслила значимість професійної діяльності кожного бібліотекаря району, побажала нових успіхів в роботі на благо громади та відзначила грамотами і подяками вклад бібліотекарів у спільну працю.

Гарним співом та професійним виконанням порадували всіх присутніх музичні вітання від працівників районного будинку культури, бібліотек

Свято Всеукраїнського дня бібліотек збігається з християнським святом Віри, Надії, Любові. Тож бажаємо всім віри у власні сили, надії на краще життя, поваги від читачів, мудрості у здійсненні планів і мрій, миру, здоров'я, усіляких гараздів!

30.09.2019 11:55
369

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!