Право і закон: Пенсія по – новому

Право і закон: Пенсія по – новому

1 серпня в Теофіпольській центральній районній бібліотеці відбулася зустріч «Право і закон: Пенсія по – новому». На зустріч з користувачами була запрошена заступник начальника Теофіпольського відділу обслуговування громадян Наталія Пасєка. Вона детально розповіла присутнім про зміни в пенсійному забезпеченні, пов'язані з перерахунком пенсій відповідно до Закону України "Про державний бюджет України на 2019 рік».

Отримати кваліфіковані відповіді прийшло чимало користувачів, адже для них це можливість з перших уст отримати важливу інформацію про законодавчі новації.

Наталія Пасека надала детальні роз'яснення стосовно перерахунків пенсій відповідно до Закону України «Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування», індексації пенсійних виплат, виплати пенсій працюючим пенсіонерам.

На зустрічі обговорювались питання щодо необхідності завчасного звернення до Пенсійного фонду майбутніх пенсіонерів, для підготовки необхідного пакету документів, порядку обчислення розміру пенсії, про призначення пенсій по втраті годувальника, страхового стажу, заробітної плати, та відповідала на всі особисті запитання, які ставили користувачі.

Провідний бібліотекар Світлана Пархомець звернула увагу на те, що в бібліотеці діє агентський пункт "Пенсійний фонд інформує", де кваліфіковано надаються консультації.

01.08.2019 15:50
214

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!