День Європи

День Європи

В Теофіпольській центральній районній бібліотеці третій рік поспіль функціонує Пункт європейської інформації. Вже стало традицією напередодні святкування Дня Європи в пункті проводити заходи. З метою розширення знань з питань європейської інтеграції, отримання нової інформації про європейські країни в бібліотеці проведено ряд заходів: Інтернет-круїз «Столицями країн Єваропи», де старшокласники Теофіпольської ЗОШ №1 дізналися про історію та культуру цих країн.

Біля книжкової виставки «Україна і ЕС – разом у майбутнє» проходили голоснічитання за участю старшокласників. Вони із задоволенням читали поезії відомих поетів європейських країн: Гійома Аполінера, Вітезелава Незвала, Генріха Гейне, Йоганна Гете, Шарля Бодлера та ін..

Координатор пункту Тетяна Маринюк познайомила з виставкою - екскурсією «Україна і ЕС – разом у майбутнє», яка була наповнена інформацією про країни які є членами ЄС, про їх історичну спадщину і сучасність, творами -шедеврами європейського письменництва, літературою про видатних композиторів та художників країн Європи.

На завершення Тетяна Маринюк запросила переглянути стенд «Все про Європу: читай слухай дізнавайся», відвідувати Пункт європейської інформації де кожен зможе отримати нову інформацію із Дайджестів про європейську інтеграцію, ЄС та Східне партнерство. Бібліограф Лариса Кравченко презентувала пам'ятку «Молоді про НАТО».

14.05.2019 16:00
160

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!