Здоров’я очима дітей

Здоров’я  очима  дітей

До Всеукраїнського тижня громадського здоров'я, який проходив з 6 по 13 квітня працівники Теофіпольської районної бібліотеки для дітей провели ігровий діалог «Здоров'я очима дітей» з учнями 4б класу Теофіпольської ЗОШ №1 (кл. керівник Олена Ковальчук).

Коли людина здорова, то вона дужа, весела, сильна, витривала, прекрасно себе почуває, може робити все, що їй до душі, займатись улюбленою справою.

Щоб здоров'я добре мати, слід про нього змалку дбати.

Діти уважно слухали поради бібліотекаря Оксани Сокоть , як домогтися стати міцним, сильним, дізналися про основні фактори, що сприяють збереженню і зміцненню свого здоров'я. Це – спорт, загартування, раціональне харчування, дотримання режиму дня, особиста гігієна, емоційна рівновага, відсутність шкідливих звичок, інтелектуальне навантаження, вміння робити добрі справи і бажати здоров'я іншим.








Вони активно відгадували загадки про значення органів людини, їх функції в організмі, доповнювали прислів'я, що висвітлюють здорову поведінку дітей, приймали участь у грі «Корисно і шкідливо», відповідали на запитання вікторини «Світ навколо тебе». У тесті «Твоє харчування» діти мали змогу визначити з пропонованих їм продуктів необхідні для вживання і заборонені, (що містили ГМО), і яку вони завдають шкоду дитячому організму, глибше познайомились з переліком вітамінів, їх ім'ям, і в яких овочах і фруктах вони містяться, яку користь приносять людському організму.


Здоров'я найбільше багатство.Коли кожна дитина буде здорова, то і вся нація, все суспільство буде здоровим і тоді житимемо ми набагато краще.

Бути здоровим престижно і прекрасно:

Здоров'я – це сила;

Здоров'я – це клас,

Хай буде здоров'я –

У Вас, і у нас!
15.04.2019 16:10
143

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!