Методичний день на тему «Стратегія планування на 2019 рік»

Методичний день  на тему «Стратегія планування на  2019 рік»

6 грудня відбувся методичний день для бібліотечних працівників Теофіпольської ЦБС «Стратегія планування на2019 рік»,на якому провідними спеціалістами районної бібліотеки надані консультації з питань планування роботи бібліотек на 2019 рік.

Відкриваючи навчання, директор Теофіпольської ЦБС Світлана Рудик, наголосила на напрямках планування і прогнозування бібліотечної діяльності бібліотек Теофіпольського району на 2019 рік.

Основним питанням звітності та планування була присвячена консультація провідного методиста ЦРБ Наталії Синюк. Заступник директора з питань обслуговування дітей Надія Конвалюк надала консультацію«Особливості планування роботи бібліотек з користувачами - дітьми». Акцентувала увагу присутніх на використанні інноваційних форм роботи провідний методист ЦРБ Лариса Середа . Бібліограф Лариса Кравченко провела для присутніх бібліографічний брифінг « Масові форми у бібліографічній роботі». Провідний бібліотекар відділу комплектування Віра Тимощук підвела підсумки переобліків у 2018 році та звернула увагу на роботу з книжковим фондом у наступному році. Бібліотечні працівники також отримали методичні матеріали «Планування -2019»

06.12.2018 15:30
139

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!