Небесна Сотня

Небесна Сотня

По всій Україні відбуваються заходи щодо вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам'яті Героїв Небесної Сотні.

20 лютого бібліотекар Теофіпольської районної бібліотеки Тетяна Маринюк та бібліограф Лариса Кравченко провели інформаційно -патріотичну годину «Назавжди воїни і патріоти» для старшокласників Теофіпольської ЗОШ№1.

Бібліотекар розпочала захід розповіддю про трагічні події Революції Гідності та постаті героїв Небесної Сотні. Вони разом з учнями відновили хронологію подій, що відбувалися на Майдані Незалежності в Києві у 2013-2014 роках, згадали поіменно всіх Героїв Небесної Сотні.

На заході були представлені нові книги про ці події: Марка Рудневича «Я з Небесної Сотні» – повість про три вирішальні доби на Майдані; Василя Базіва «Армагеддон на Майдані»- це роман – реквієм в якому подається документальна маловідома історія про те, що і як призвело до Повстання;книга «Небесна Сотня» -книга – присвята учасникам Революції Гідності, що віддали своє життя заради того аби Україна та всі ми стали з колін; Олександра Стражного «Ментелітет Майдану» в якій подано огляд подій на основі свідчень очевидців.

Бібліограф Лариса Кравченко підготувала перегляд періодичних видань на дану тематику та інформаційну листівку «Герої не вмирають».

До уваги користувачів в районній бібліотеці оформлено стенд пам'яті «Майдан. Революція духу», представлена книжкова виставка «Я знаю героїв своєї країни».

20.02.2018 13:25
132

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!