ВІЛ/СНІД сьогодні: варто знати більше

ВІЛ/СНІД сьогодні: варто знати більше

Здоровий спосіб життя та зміцнення здоров'я – головна складова на шляху покращення якості життя. Щороку, починаючи з 1988 року, 1 грудня громадськість планети відзначає Всесвітній День боротьби зі СНІДом. В Теофіпольській ЦРБ 1 грудня пройшов урок - застереження «ВІЛ/СНІД сьогодні: варто знати більше».

Мета заходу- застерегти та проінформувати, привернути увагу до проблеми ВІЛ/СНІДу, яка за своєю руйнівною силою не має собі рівних, крім того, виразити солідарність із людьми, яких торкнулась епідемія. Протягом заходу користувачі мали можливість переглянути відеоролики про долі відомих зірок естради, спорту та кінематографу, яких забрала ця страшна хвороба. Аудиторію бібліотекар Тетяна Маринюк ознайомила з виставкою літератури та інформаційними буклетами, підготовленими бібліотекою, в яких висвітлені питання сьогоднішньої ситуації ВІЛ/СНІДу в Україні, шляхи поширення хвороби та застереження від неї.

У своєму виступі бібліотекар Тетяна Маринюк наголошувала на необхідності робити все можливе, щоб уберегти себе та своїх близьких від цієї страшної хвороби, бо всі ми рівні перед ризиком бути враженими ВІЛ-інфекцією, і тільки від нас самих, від нашого розуміння небезпеки та від нашої поведінки залежить наше здоров'я. В ході заходів демонструвався відеоролик «Світло згаслих зірок» та відеоролик на останню пісню Фредді Мерк'юрі.

01.12.2017 12:30
154

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!