Поезія народжена Майданом

Поезія народжена Майданом

21 листопада в Україні відзначається День Гідності та Свободи, у який вшановують громадянський подвиг, патріотизм і мужність людей, що виступили на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору.Ці доленосні події згуртували весь український народ навколо високої мети – відстоювання незалежності України, її стабільного розвитку в європейському спів товаристві, досягнення гідного рівня життя.

З цієї нагоди в Теофіпольській районній бібліотеці проходили поетичні хвилини «Поезія, народжена Майданом».

Бібліотекарі відділу обслуговування запропонували молодим користувачам поезії Василя Симоненка, Андрія Любка, Тетяни Власової, Василя Кузана та ін..

Всі ці твори пронизані Духом Майдану. В них поєдналися високі почуття людей, їх прагнення до правди та свободи, а разом з цим – запах вогню, диму і крові.

Готуючись до відзначення Дня Гідності та Свободи, в читальній залі бібліотеки була оформлена книжкова виставка-пам'ять під назвою «Безсмертна слава у віках».

Відзначаючи День Гідності та Свободи, ми сповнені гордістю за наших співвітчизників, які понад усе цінують свободу і гідність та продовжують боронити незалежність України від зовнішньої агресії.

21.11.2017 16:00
161

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!