Україна – нація героїв

Україна – нація героїв

День Захисника України — це свято, що відзначається в нашій державі 14 жовтня у день Покрови Пресвятої Богородиці водночас з Днем Українського козацтва.

З цієї нагоди в районній бібліотеці було проведено урок мужності «Україна понад усе» для старшокласників Теофіпольської ЗОШ №1.

Бібліотекар відділу обслуговування Тетяна Маринюк привітала всіх присутніх з прийдешнім святом, та звернула увагу на те, що День захисника України – новонароджене свято. Це день пам'яті про наших гордих предків, день вшанування козацької доблесті та звитяги, день вдячності ветеранам Другої світової війни, які також воювали за свою землю. Це день усіх героїв сьогодення, які хоробро боронять кордони України, та усіх тих, хто поклав своє життя на Сході країни. Протягом заходу молодь ознайомилася з новою літературою на дану тематику.

З метою виховання почуття патріотизму,національної гідності та побратимства, користувачі бібліотеки протягом дня мали можливість переглянути документальний фільм «А ми тую козацькую славу збережемо…», та інформаційну викладку літератури «Сини козацького роду», підготовлену бібліотекарем читального залу Ольгою Бут, де відтворені найбільш яскраві постаті Війська Запорізького та з літературою присвячену воїнам АТО представлену на книжковій виставці «Безсмертна слава у віках».

16.10.2017 08:40
158

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!