Конкурс «Україна починається з тебе»

Конкурс «Україна починається з тебе»

З метою виявлення та популяризації кращого досвіду, активізації використання інноваційних форм роботи публічних бібліотек з національно-патріотичного виховання громадян, формування у них національної свідомості та громадянської позиції з 10 квітня до 1 вересня 2017 року у ЦРБ проводився конкурс з національно-патріотичного виховання громадян «Україна починається з тебе» . У конкурсі взяли участь сільські,центральна районна та міські бібліотеки Теофіпольської ЦБС.

Для участі в конкурсі бібліотеки готували аналітико-статистичну довідку , що розкриває діяльність бібліотеки з національно-патріотичного виховання, додаткові друковані матеріали, а саме: сценарії масових заходів, прес-анонси, плани роботи клубів за інтересами, посібники малих форм, інформації в періодичних виданнях щодо національно-патріотичного виховання громадян та відеоролик або презентацію про роботу бібліотеки з національно-патріотичного виховання.

За підсумками першого етапу визначено переможців,кращі роботи яких подано до Хмельницької обласної універсальної наукової бібліотеки.

Переможців конкурсу визначено у наступних номінаціях:

міська бібліотека- Базалійська міська бібліотека

сільська бібліотека - Карабіївська сільська бібліотека.

Усі бібліотеки, які взяли участь у конкурсі, виявили креативність та творчий підхід до підготовки матеріалів.
09.10.2017 08:20
169

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!