Теплом зігріємо серця

Теплом зігріємо серця

Громадська організація «Агенція сталого розвитку АСТАР» ініціювала в Хмельницькій області соціальний міні грантовий проект «17 цілей сталого розвитку». Дана грантова програма здійснюється на регіональному рівні для досягнення Цілей сталого розвитку ООН, в рамках Стратегії регіонального розвитку Хмельницької області на 2016-2020 роки, яку підписали голова Хмельницької обласної державної адміністрації Олександр Корнійчук та голова Хмельницької обласної ради Михайло Загородній. Метою міні грантової програми є: донесення до жителів Хмельниччини ідеї про важливість реалізації 17 цілей сталого розвитку ООН; популяризація цілей сталого розвитку.

Перемогу в соціальному міні грантовому проекті «Теплом зігріємо серця» здобула Теофіпольська центральна районна бібліотека в результаті чого отримала одну тисячу гривень.За ці кошти ми придбали для дітей-інвалідів Теофіпольського центру соціальної реабілітації канцелярське приладдя: квілінги, пазли, пальчикові фарби, гуаш та ін.

5 жовтня центральна районна бібліотека підготувала захід для діток центру, на якому директор ЦБС Світлана Рудик передала придбані матеріали дітям і закликала усіх зігрівати діток теплом і любов'ю, ласкою і добрим словом, ніжністю і турботою, щоб вони відчували свою важливість і необхідність у цьому світі . Директор центру Людмила Синьогуб подякувала за подарунок ,який допоможе дітям в розумовому та фізичному розвитку: дрібної моторики, пам'яті, уваги і адаптації в суспільстві.

Під музичний супровід звучали пісні: «Посмішка», «Кошеня у чобітку» у виконанні учнів дитячої музичної школи Марійки Петринюк і Вікторії Мороз, та віночок українських пісень викладача ДМШ Ольги Яцух, під мелодії яких діти підспівували та танцювали.

На заході була присутня заступник голови районної державної адміністрації Мирослава Валентинівна Майдан. Щирі слова побажань виразила колективу та дітям реабілітаційного центру.

То ж хай буде у світі мир , доброта, і хай усі серця завжди будуть щирими і милосердними.


05.10.2017 17:15
189

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!