Україна - велика родина

Україна - велика родина

Україна... Золота чарівна сторона. Скільки ніжних поетичних слів придумали люди, щоб висловити гарячу любов до краю, де народилися й живуть!

До святкування 26-ої річниці Незалежності України в райцентрі долучилася і наша центральна районна бібліотека, організувавши виставку нових видань про Україну та Теофіпольщину, видатних людей району та представила предмети декоративно- прикладного мистецтва нашої місцевості «Живи, Україно, для щастя і волі».. Проведено святковий флешмоб «Україна- велика родина», метою якого було залишити у серці кожного громадянина краплину любові до рідного краю, бо коли живе культура, звичаї, традиції нашого народу, ще більше збагачуємось не лише ми, а цілий світ.

Під час флешмобу, ведучою якого була Оксана Сокоть, бібліотекарі знайомили жителів з новими виданнями про Україну, бажаючі зачитували вірші патріотичної тематики. Бібліограф Лариса Кравченко підготувала і роздавала присутнім святкові листівки вітаючи з Днем Незалежності.

Активно і з щирістю учасники святкування писали побажання українському народу - миру , добра і достатку на жовто-блакитних кульках, які разом відпустили в небо.

23.08.2017 15:55
176

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!