Інтернет обслуговування у бібліотеці

Інтернет обслуговування у бібліотеці

«Інтернет обслуговування у бібліотеці» - саме на таку тему у районній бібліотеці відбувся методичний день бібліотечних працівників району. Сучасні інформаційні технології у системі соціокультурних комунікацій бібліотеки та читача, а також бібліотека у соціальних мережах – основні теми обговорення на навчанні. Відкрила навчання директор ЦБС Рудик С.А., ознайомивши присутніх з комплексним використанням традиційних та інноваційних технологій у бібліотеках , про взаємозв'язок традиційних форм роботи та використання різноманітних електронних ресурсів . Фахівцями організаційно-методичного відділу: були надані методичні консультації .Консультацію про впровадження нових технологій в роботу бібліотек надала провідний методист Середа Л. П.

Популяризацію бібліотеки через соціальні мережі ,бібліотечні сайти та блоги розповіла провідний методист Синюк Н. Б. Своїм досвідом роботи поділилася з колегами завідуюча Михнівською сільською бібліотекою Горищук Н. П.

На заході були використанні матеріали вебінару "Сучасні форми і методи роботи з користувачами», надані працівниками Хмельницької обласної універсальної наукової бібліотеки: « Сучасні форми і методи роботи з користувачами», « Нетрадиційні книжкові виставки як інноваційна форма популяризації літератури».

27.07.2017 14:15
178

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!