Віртуальна подорож визначними місцями Лондона

Віртуальна подорож визначними місцями Лондона

Користувачі Теофіпольської центральної районної бібліотеки здійснили віртуальну подорож до Лондона, відвідали найбільш визначні місця столиці Великобританії. На початку мандрівки координатор пункту європейської інформації в бібліотеці Тетяна Маринюк ознайомила присутніх з історією Лондона, побувати в якому мріє будь-який мандрівник. Британська столиця, що розкинулася на берегах Темзи . Визначні пам'ятки Лондона розташовані по всій території міста.

У Лондоні є чотири пам'ятники світової спадщини: Тауер, історичне поселення в Гринвічі, Королівський ботанічний сад й район Вестмінстера, який включає в себе Вестмінстерський палац, Вестмінстерське абатство й церкву св. Маргарити.

Осередком лондонських музеїв є район Південного Кенсінгтона, в якому знаходяться Музей природознавства, Музей науки, Музей Вікторії та Альберта (найбільше у світі зібрання декоративно-прикладного мистецтва та дизайну). Інші примітні музеї —Британський музей, колекція якого становить близько 7,5 мільйонів експонатів; Лондонська національна галерея, один з найшанованіших фахівцями художніх музеїв світу, галерея Тейт (найбільше у світі зібрання британського мистецтва); Музей воскових фігур мадам Тюссо; Музей Шерлока Холмса. Можна назвати музеєм і діючу королівську резиденцію — Букінгемський палац, частина приміщень якого відкрита для відвідувачів зазвичай один місяць на рік (серпень-вересень). Також екскурсійні тури проводяться по Будівлям Парламенту, Тауеру, лондонським соборам. У Лондоні знаходиться національна Британська бібліотека

Цікаві місця в Лондоні – це не тільки історичні споруди, музеї, площі і мальовничі сади, але і сучасні хмарочоси і торговельно-розважальні комплекси.

Учасники заходу висловили побажання і надалі мандрувати різними країнами світу, адже вони отримали багато корисної та цікавої інформації, незабутні враження.

06.06.2017 16:00
189

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!