31 річниця Чорнобильської катастрофи

31 річниця Чорнобильської катастрофи

З нагоди відзначення 31 річниці Чорнобильської катастрофи20 квітня в Пункті безкоштовного доступу до інтернету Теофіпольскої ЦРБ проходило онлайн спілкування з Полонською ЦРБ . Розпочала захід бібліотекар Тетяна Маринюк, а ще надала слово Голові Теофіпольської районної організації «Союз. Чорнобиль України» Пухніченко Вірі Володимирівні, яка розповіла про участь жителів району у ліквідації наслідків аварії, І закликала, що забувати про це не слід, і навіки потрібно пам'ятати, що найбільша техногенна катастрофа людства у ХХ ст. зветься Чорнобильською.



Віра Володимирівна презентувала свою першу збірку віршів «Ти не збудив Тарасе…», до якої війшли вірші про Чорнобиль. У її виконанні прозвучав її власний вірш «До 30-річниці Чорнобильської трагедії». А далі звучали вірші про Чорнобильську катастрофу наших земляків та інших українських поетів у виконанні Яни Казюк , Назара Голуба (Гаврилівська с-ка б-ка), Володимира Квасюка , Вікторії Ткач (Кунчанська с-ка б-ка), Анастасії Щур (Лисогірська с-ка б-ка), Інни Павлюк(Святецька с-ка б-ка), Діани Зінчук, Даши Гречаник, Вікторії Романчук (Теофіпольська м-ка б-ка), Андрія Василюка, Олександра Кожан, Іванни Морозюк(Теофіпольська ЦРБ).

Згодом ми прослухали виступи представників Полонської районної організації чорнобильців, та вірші на дану тематику у виконанні їхніх користувачів.

На заході була представлена книжкова виставка «Чорнобиль: трагедія, подвиг, пам'ять».

Даний захід був спрямований на виховання патріотичних почуттів у підростаючого покоління, яке має знати та пам'ятати про страшну катастрофу та її наслідки.

20.04.2017 16:54
210

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!