Волонтерів району привітали зі святом

Волонтерів району привітали зі святом

5 грудня в центральній районній бібліотеці відбулися святкові заходи з нагоди відзначення в районі Всесвітнього дня волонтерів.

Скільки волонтерів в Україні - порахувати складно. Іноді здається, що вся країна допомагає армії, переселенцям, хворим та пораненим. Волонтерський рух під час збройного конфлікту на Донбасі став найпотужнішим за всю історію незалежної України,такими словами розпочали захід ведучі бібліотекарі Оксана Сокоть та Лариса Кравченко.

На захід завітали волонтери, учні місцевих шкіл та користувачі, за участю заступника голови райдержадміністрації Тетяни Фільчук.

Звертаючись до присутніх, Тетяна Василівна подякувала волонтерам Теофіпольщини, якісне вимагаючи винагороди, самовідданоюпрацею та готовністю віддати останнє рятують сотні життів українських солдат. Волонтери роблять усе, що в їхніх силах. Вони збирають кошти для забезпечення українських воїнів, шукають броне-жилети, каски, ліки, продукти, відвідують поранених у госпіталях.

Для всіх присутніх демонструвався документальний фільм «Серце волонтера», протягом заходу лунали пісні від викладачів музичної школи Ольги Яцух та Алли Бабінської, учениці ДМШ Вікторії Стасюк.

Волонтери сьогодні це один із символів віри та незламності духу нашого народу. Сміливість та патріотизм волонтерів є новою сторінкою в історії країни. Представники волонтерського руху є взірцем для майбутніх поколінь!

05.12.2016 16:28
297

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!