Тиждень кіносеансів у бібліотеці «Толерантність – шлях до миру»

Тиждень кіносеансів  у бібліотеці  «Толерантність – шлях до миру»

Щороку у листопаді світова спільнота відзначає Міжнародний День толерантності. Особливого значення набуло це слово зараз, у зв'язку з подіями нашої держави. І саме бібліотеки є тими територіями толерантності, яких будь-яка людина, незалежно від національності, соціального та матеріального стану відчуває себе комфортно. Формуванню толерантності сприяють знання, відкритість спілкування та свобода думки, совісті та переконань.

Протягом тижня в пункті безкоштовного доступу до інтернету Теофіпольської ЦРБ користувачі мали можливість переглянути такі фільми; «Головне- не боятися», «Мій ангел-охоронець», «Толерантність- один світ, одна країна, одна дружба».

Перед кожним переглядом фільмів бібліотекарі проводили : бесіди – розвідки, вікторини, бліц – опитування про історію виникнення терміну «толерантність», про значення цього терміну і зміст, який він несе, про толерантне відношення до оточуючих, про толерантність, як європейську цінність.

Завдяки проведеним заходам, молоді користувачі зрозуміли, що хоча в кожного з них є свій стиль, манера спілкування, мислення, вони мають притримуватись норм спільного життя


16.11.2016 15:59
416

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!