​Пункт Європейської інформації у бібліотеці

​Пункт Європейської інформації у бібліотеці

13 травня у Теофіпольській центральній районній бібліотеці відбулося відкриття Пункту європейської інформації. Ведучі заходу пр..методист ЦРБ Наталія Синюк, бібліотекар Тетяна Маринюк розповіли про конкурс, адже з 163 бібліотек з усіх областей України, переможцями з Хмельницької області стали 6 бібліотек, виборола перемогу в тому числі і наша.

З перемогою нас привітали заступник голови райдержадміністрації Т.В.Фільчук, начальник відділу культури Л.І.Філик, голова районної громадської організації «Союз Чорнобиль» В.В.Пухніченко, голова ветеранської організації району А.С.Рудюк, голова ради ветеранів міліції, А.С. Стучинський .

Право перерізати стрічку було надано Т.В.Фільчук, Л.І.Філик.

Директор ЦБС Рудик Світлана Анатоліївна гостинно запросила усіх присутніх до пункту . Вона відзначила, що користувачі бібліотеки зможуть отримати вільний доступ до електронних баз даних про ЕС та євроінтеграцію від Представництва ЕС в Україні та інших організацій, ознайомила із послугами, які будуть надаватись в пункті. Також презентувала першу електронну книгу для читання.

Урочистості надали виступи дзвінкоголосих третьокласників : Даши Басистюк, Максима Чернія , Каріни Гоцак , Дениса Гончарова, Святослава Осадчого під керівництвом вчителя початкових класів В.Д. Романовської, та музичні вітання від учениці ДМШ Вікторії Стасюк, викладача ДМШ Ольги Яцух.



18.05.2016 15:04
294

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!