Смаколики від Павлівни

Смаколики від Павлівни

Як і всяке інше мистецтво, кулінарія вимагає покликання, здібностей та наполегливої праці. Майстерним кулінаром не народжуються — ним стають. І саме з такою жінкою майстринею - кулінаром Кравець Вірою Павлівною відбулася зустріч в Теофіпольській районній бібліотеці, де зібралися любителі випічки.Сама майстриня є щира, добра, стильна та жіночна, з веселою вдачею.

За що ця жінка не візьметься – все виходить як найкраще. Досить швидко, ще у 20-річному віці вона опанувала техніку випічки без кулінарних книжок, згадує Віра Павлівна тепер з посмішкою . « Я ніколи і нічого не приховую від тих, хто бажає навчитись. Завжди покажу і розкажу, що і як краще зробити.»

Віра Павлівна - неперевершений майстер святкових тортів. Своїм талантом вона заслужила народне визнання.

Година зустрічі пройшла як хвилина. Під час зустрічі користувачі мали можливість віч-на-віч поспілкуватися з майстринею, вислухати поради, записати нові рецепти за що, ми її дуже вдячні.

Під час зустрічі пр.бібліотекар ЦРБ Світлана Пархомець здійснила кулінарну подорож країнами Європи. Вона ознайомила з найпопулярнішою випічкою європейської кухні: австрійським тортом «Захер», італійським десертом «Панна Котта», французьким пирогом «Шарлотка», німецьким бісквітним тортом «Чорний ліс» та ін..

Для присутніх зустрічі була представлена книжкова виставка «Випічка країн Європи».

28.03.2016 16:57
258

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!