Моцарт

Моцарт

Цього року виповнюється 260 років від дня народження Австрійського композитора Вольфгана Амадея Моцарта.

Життя його овіяно легендами, хоча відоме до дрібних деталей.

Він був надзвичайно обдарованою людиною, мав нечуванний успіх, і при цьому зберіг свою індивідуальність.

З цієї нагоди у районній бібліотеці було запропоновано користувачам мистецьку годину під назвою "Жива легенда епох : В.А. Моцарт". Цей пізнавальний захід підготовлений бібліотекарями: Світланою Пархомець, Ольгою Бут, Тетяною Маринюк разом із викладачем ДМШ по класу сольфеджіо Ольгою Яцух.

Не потрібно зайвий раз говорити про те, що заволодіти увагою молоді досить важко, але набагато складніше цю увагу утримати. Проте тут це вдалося. В ході заходу, користувачі слухали про життя композитора з цікавістю та увагою. Всім хто прийшов на захід, було запропоновано здійснити віртуальну подорож жо живописного куточка Австрії - місто Зальцбург, де народився геніальний композитор. На заході звучала світла та ніжна, динамічна та пристрасна музика Моцарта. Для тих, хто глибше хотів познайомитись з життям і творчістю великого композитора Ольга Бут ознайомила з літературою яка є в бібліотеці.

Маємо надію, що після заходу молоде покоління відкриє для себе багацтво та силу цієї чарівної музики великого копозитора бо у неї - його душа і вона безсмертна.

24.02.2016 17:54
194

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!