Небесна сотня

Небесна сотня

Районні заходи з відзначення Дня Героїв Небесної Сотні розпочалися 19 лютого вечором - реквієм "Ангели Небесної Сотні", який підготували та провели працівники центральної районної бібліотеки у ньому взяли участь працівники державних установ, громадські активісти, учасники Євромайдану Сергій Мороз, Сергій Гладкий та Олексій Козачук. Захід був дуже зворушливим, глибоким за змістом.

Була підготовлена книжкова виставка "Небесній Сотні память і молитва", демонструвалися слайди про Революцію Гідності. Ведучі бібліотекар Оксана Сокоть, учні Теофіпольської ЗОШІ-ІІІ ступенів Лілія Паранюк та Назар Городовий, нагадали про героїчні та воодночас трагічні сторінки революції, про силове протистояння між правоохоронцями та протистувалиниками. У своєму виступі заступник голови райдерж адміністрації Тетяна Фільчук наголосила, що Герої небесної сотні загинули за честь, за волю, за право називатися українцями. Вшанувати їх подвиг - наш святий обов'язок продовжити їх справу - віддати наш борг перед ними.

Поезії про ангелів Небесної Сотні пристрасно прочитали працівник бібліотеки Олеся Прус, студентка Юлія Франчук та учні Лілія Паранюк та Назар Г ородовий.

19.02.2016 13:39
265

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!